Zuster-Verpleegster Sarah pop

0.00

Artikelnummer: 13-1-1 Categorie:

Beschrijving

Zuster-Verpleegster Sarah pop

We hebben nu een mooie eigentijdse Zuster-Verpleegster Sarah pop in ons assortiment. 50 Jaar worden als verzorgende in deze tijd, dat verdiend toch wat extra aandacht! Zet de dame in kwestie extra in het zonnetje met deze prachtige opblaasbare pop.
Door haar hoogte van 4 meter en een doorsnede van een meter is ze niet te missen en de perfecte versiering.

De Sarah pop wordt verder compleet geleverd met blower spantouwen en grondharingen. Ook is het mogelijk om de pop van een andere leeftijd te voorzien. Verder zit de pop compact ingepakt in een handzame draagtas en is in elke auto te vervoeren. Ook worden de blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd. Deze Sarah pop kunnen we ook opsturen, kosten hiervoor zijn € 15,00.

Huur de Zuster Sarah pop voor drie dagen

U kunt onze Zuster Sarah huren voor €70,- inclusief BTW. Op basis van 3 dagen: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. Deze opblaasbare Sarah pop een dag extra huren kost € 10,-.  “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”. Liever een andere pop in het thema gezondheid? Hier vindt u een ander sportieve Abraham en Sarah pop.

Zuster/verpleegster/sarah
Opblaasbare Zuster/verpleegster/sarah JB-Amusement tilburg

Andere suggesties…