Sportieve Sarah 50 jaar loopband pop huren

70.00

Artikelnummer: 2255 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Sportieve Sarah 50 jaar loopband pop is perfect voor de jarige sporter! Met maar liefst een hoogte van 4 meter vangt deze blikvanger van een pop de aandacht van heel de straat! Heeft de jarige Sarah sporten of hardlopen als hobby? Dan kan ze door deze pop vol energie rennend haar nieuwe levensjaar in gaan! Zo kun je iemand anders óf jezelf op een bijpassende manier in het zonnetje zetten! Onze unieke opblaasbare poppen collectie is met deze Sarah op de loopband uitgebreid! Deze jong uitziende Sarah staat op de loopband met een donut in haar hand. De pop  is voorzien van een bijpassende sport outfit. Deze sportieve Sarah kan zich met iedere leeftijd identificeren. Dit is echt een mooie pop om een feest of partij op te laten vallen voor de hele buurt! De pop is voor alle leeftijden beschikbaar!

Sportieve Sarah 50 jaar loopband pop van 3,8 meter huren?

U kunt deze pop voor € 75,- maar liefst 3 dagen huren.Elke dag extra € 10 . Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen en op kan zetten, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop afbreekt en weer komt terug brengen. De pop is voor de verjaardag van elke leeftijd geschikt. De pop is niet groot of zwaar en is dus redelijk makkelijk te vervoeren. Daarom is de opblaasbare pop altijd en overal gemakkelijk op te zetten en te vervoeren. We zijn gevestigd in Tilburg en de Sarah pop is gemakkelijk in de auto te vervoeren.

Naast deze unieke Sarah op de loopband opblaaspop hebben we nog veel meer! Toch opzoek naar net iets anders, of is Sarah geen hardloop liefhebber? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen zoals de Sarah Tennis pop. Deze pop heeft een tennisracket in haar hand en een tennis outfit aan. Is deze opblaasbare pop toch niet zo bijpassend? Ook dan hebben we een leuke alternatief. Onze Sarah golf pop is misschien ook leuk voor u. Dit betreft een Sarah met golfstick die een bal slaat. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Onze opblaaspoppen verhuur is onder andere in: Breda, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Eindhoven, Hilvarenbeek, Oirschot, Drunen, Den Bosch, Wijk en Aalburg, Raamsdonkveer, Geertruidenberg en vele andere plaatsen. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

sarah op loopband
sarah op loopband