Sarah pop met hond

70.00

Artikelnummer: 2254-1-1-1-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Is de Sarah gek op honden? Deze Sarah pop met hond is perfect voor de jarige hondenliefhebster! Met een hoogte van maar liefst 4 meter is deze Sarah pop niet te missen! Zo weet de hele buurt meteen wie er jarig is. Ideaal om de jarige dierenvriend flink te verrassen.

Is de jarige jet gek op honden? Dan is deze grappige pop een leuke verrassing. De Sarah pop bestaat uit een vrolijke vrouw die vergezeld wordt door een stoere hond met een rode halsband. De lachende opblaaspop draagt een kleurrijke outfit met een oranje trui en een paarse broek met strepen. De opblaaspop heeft een ronde bril en grijze haren, waardoor de pop ideaal als Sarah pop te gebruiken is.

Sarah pop met hond huren?

Verras de jarige dierenvriend en huur deze leuke Sarah pop direct! Voor slechts €70,- kunt u deze opblaaspop 3 dagen huren. Op dag 1 haalt u de pop op bij onze vestiging in Tilburg. Op dag 2 kunt u de Sarah pop gebruiken en op dag 3 brengt u hem weer terug. De opblaasbare pop is gemakkelijk te vervoeren en overal op te zetten. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (750 Watt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Naast deze unieke Sarah pop met hond hebben we nog veel meer opblaaspoppen! Toch op zoek naar net iets anders, of is de Sarah geen hondenliefhebster? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen! Naast verschillende Sarah poppen hebben wij ook leuke Abraham poppen.