Sarah pop met camera

70.00

Artikelnummer: 2254-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Ken je een fotograaf die binnenkort Sarah wordt? Huur dan deze Sarah pop met camera! Het is de leukste manier om een jarige (hobby)fotograaf te verrassen. De 4 meter hoge Sarah met camera opblaaspop is perfect om de buurt te laten weten dat er een fotograaf jarig is.

Is de jarige jet altijd met de camera op pad? Deze opblaaspop ziet er picture perfect uit! De vrolijke Sarah pop is een echte creatieveling en heeft alweer iets nieuws gespot om vast te leggen. Lachend houdt ze de camera voor zich om het moment te fotograferen. Klik! Weer eentje voor in de boeken.

Sarah pop met camera huren?

Verras de jarige fotograaf en huur deze pop nu! U kunt deze opblaaspop maar liefst 3 dagen huren voor slechts €70,-. Op dag 1 komt u de pop ophalen bij onze vestiging in Tilburg en kunt u hem opzetten. Op dag 2 gebruikt u de pop en op dag 3 brengt u hem weer terug. De opblaasbare pop is gemakkelijk te vervoeren en overal op te zetten. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (750 Watt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Naast deze unieke Sarah pop met camera hebben we nog veel meer opblaaspoppen! Zoekt u net iets anders, of is fotograferen niet de grootste hobby van de Sarah? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen! Naast verschillende Sarah poppen hebben wij ook leuke Abraham poppen.