Ouwe doos 2.0 opblaaspop huren Tilburg

75.00

Artikelnummer: 2256 Categorieën: ,

Beschrijving

Gisteren nog een jonge roos, vandaag al weer een ouwe doos luidt het gezegde! Onze unieke opblaasbare poppen collectie is met deze ouwe doos Sarahpop uitgebreid! Naast onze Opblaasbare Ouwe Lul hebben we een nieuwe vrouwelijke versie. Met maar liefst een hoogte van 3,8 meter vangt deze sexy blikvanger van een opblaaspop de aandacht van heel de straat! Deze opblaasbare doos is roze en aan de zijkanten steken 2 sexy benen met hoge hakken uit. Deze ouwe doos is leuk voor de verjaardag bij verschillende leeftijden! Aan de hand van een embleem wordt de leeftijd bevestigd. Dit is echt een grappige pop om een feest of partij op te laten vallen voor de hele buurt! De pop is voor alle leeftijden beschikbaar!

Ouwe doos opblaaspop huren?

U kunt deze pop voor € 75,- maar liefst 3 dagen huren. Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen en op kan zetten, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop afbreekt en weer komt terug brengen. De pop is niet groot of zwaar en is dus gemakkelijk te vervoeren. Daarom is de opblaasbare pop altijd en overal gemakkelijk op te zetten. We zijn gevestigd in Tilburg.

Naast deze unieke opblaaspop hebben we nog veel meer! Toch opzoek naar net iets anders? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaasbare poppen zoals de Verlichte ouwe doos. Deze pop heeft hetzelfde idee, maar dan verlicht. Is deze opblaasbare pop toch niet zo bijpassend? Ook dan hebben we een leuke alternatief. Onze Sarah tokkie pop is misschien ook leuk voor u. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Onze opblaaspoppen verhuur is onder andere in: Breda, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Eindhoven, Hilvarenbeek, Oirschot, Drunen, Den Bosch, Wijk en Aalburg, Raamsdonkveer, Geertruidenberg en vele andere plaatsen. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

ouwe doos 2.0
ouwe doos 2.0 50jaaropblaasverhuur tilburg