Opblaas Sarah zittend op Wijnvat 4,5 meter huren Tilburg

0.00

Artikelnummer: 134-1 Categorie:

Beschrijving

Opblaas Sarah zittend op Wijnvat

Laten we proosten! De Opblaas Sarah zittend op Wijnvat is een zeer leuke en mooie pop voor de echte wijnliefhebbers. Wie lust er wel een glaasje? Deze Sarah kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen, zittend op haar wijnvat is ze een feestelijke verwelkoming!

De opblaasbare poppen kunnen van een andere leeftijd voorzien worden. Doordat de Sarah in een handzame draagtas verpakt is, kunt u ze in elke auto meenemen. Daarbij worden de benodigde blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd. Ook is het mogelijk om een lamp in de pop te plaatsen zodat deze in de avond goed opvalt.

Opblaas Sarah zittend op Wijnvat 4,5 meter huren?

De pop is te huur voor maar €69,99 inclusief BTW voor 3 dagen. De drie dagen zijn op basis van: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen.

De pop een dag extra huren kost € 5,00 per dag Naast deze hebben wij nog veel meer opblaasbare Abraham en Sarah poppen te huur. Onze opblaaspoppen verhuur is onder andere in: Breda, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Eindhoven, Hilvarenbeek, Oirschot, Drunen, Den Bosch, Wijk en Aalburg, Raamsdonkveer, Geertruidenberg en vele andere plaatsen. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.