Opblaas Abraham zittend op Biervat 4,5 meter huren Tilburg

0.00

Artikelnummer: 134-2 Categorie:

Beschrijving

Opblaas Abraham zittend op Biervat 4,5 meter

De Opblaas Abraham zittend op Biervat is een zeer  mooie pop deze is helemaal van pvc gemaakt. Deze opblaasbare pop kan van een andere leeftijd voorzien worden. Doordat de Abraham pop in een handzame draagtas verpakt zit, kunt u ze in elke auto meenemen. Daarbij worden de benodigde blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.U heeft deze pop binen 10 minuten opgezet.

Deze Opblaas Abraham zittend op Biervat 4,5 meter hoog

Huurt u voor maar €69,99 inclusief BTW per pop voor 3 dagen , Ook is het mogelijk om een lamp in de pop te plaatsen zodat deze in de avond goed opvalt voor de lamp vragen we € 10 voor.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

De drie dagen zijn op basis van: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. De pop een dag extra huren kost € 5,00 per dag Naast deze hebben wij nog veel meer opblaasbare Abraham en Sarah poppen te huur. Onze opblaaspoppen verhuur is onder andere in: Breda, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Eindhoven, Hilvarenbeek, Oirschot, Drunen, Den Bosch, Wijk en Aalburg, Raamsdonkveer, Geertruidenberg en vele andere plaatsen.