Abraham pop Hoera 4,5 huren Tilburg

0.00

Artikelnummer: 1242-2 Categorie:

Beschrijving

Huur de vrolijke Opblaas Abraham pop Hoera

Er is er 1 jarig Hoera, Hoera, dat kun je wel zien dat is….Deze Opblaas Abraham poppen Hoera zijn een nieuwe stijl poppen. Deze poppen zijn gemaakt van pvc en zijn een lust voor het oog. Met zijn vrolijke feestmuts en zijn handen in de lucht is het een vrolijke verschijning. Wie tovert er bij jou ook altijd een glimlach op je gezicht? De opblaasbare poppen zijn 4,5 meter hoog en worden geleverd met alle benodigdheden als blower, spantouwen en grondharingen. De opblaasbare Abraham pop heeft u in 10 minuten staan!

Abraham pop Hoera huren?

Deze vrolijke Opblaas Abraham poppen hoera huurt u 3 dagen lang voor maar; € 69,99  per pop. Dit is inclusief BTW. Ook is het mogelijk om een lamp in de pop te plaatsen zodat deze in de avond goed opvalt. Dag 1 haalt u de pop ophalen, dag 2 gebruik en dag 3 terugbrengen. Elke dag extra kost € 7,50.

Onze poppen worden ook verhuurd in Waalwijk , Kaatsheuvel , Dongen , Haaren , Oisterwijk , Oosterhout , Den Bosch , Breda  , Oostende. Misschien zijn de Abraham en Sarah op wijn- en of biervat leuker? Mocht u vragen hebben u kunt ons altijd bellen of mailen, wij helpen u graag verder.