Militair opblaaspop

70.00

Categorie:

Beschrijving

De Militair opblaaspop is ideale opblaaspop voor de jarige/gevierde die in het leger zit, terugkomt of in het leger zat. Hij is wel 4 meter hoog. Het is een echte blikvanger en daarmee trekt ‘ie de aandacht van de hele straat! Dus: ken jij een topper die in het leger heeft gezeten of ben je zelf een echte militair? Huur dan de militair opblaaspop.

De pop heeft een legeruniform aan, grote laarzen en een helm op. Ook heeft hij stoere strepen onder z’n ogen en staat hij in de houding. Klaar voor de strijd!

Militair opblaaspop huren?

U kunt deze pop voor € 70,- maar liefst 3 dagen huren. Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen en op kan zetten, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop weer komt terug brengen. De feestpop is niet groot of zwaar en is dus redelijk makkelijk te vervoeren. Daarom is de opblaasbare pop altijd en overal gemakkelijk op te zetten en te vervoeren. We zijn gevestigd in Tilburg en de militair pop is gemakkelijk in de auto te vervoeren.

Naast deze unieke Militair opblaasbare feestpop hebben we nog veel meer! Toch opzoek naar net iets anders, of is de militair nog druk bezig op de kazerne? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen zoals de Klus/monteur Abraham pop Deze pop is voor de hardwerkende klusser of monteur. Deze heeft een stoere helm op en een moersleutel in z’n hand.

Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.