Kop van Jut huren Tilburg

75.00

Artikelnummer: 2256-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

Kop van Jut huren voor 50 jaar feest

Wordt iemand 50 jaar? Haal leuke herinneringen op met de Kop van Jut. Traditioneel gezien was de Kop van Jut op de kermis te vinden. Hier stond dan een metershoge attractie, bestaande uit een hefboom waarop hard geslagen moet worden. Tegenwoordig zie je vaker de elektronische variant. Dit biedt als voordeel dat de kermisattractie nu een stuk kleiner is. Zo is onze kermisattractie 3 meter hoog, dit houdt in dat hij niet te groot en zwaar is en is dus gemakkelijk te vervoeren en plaatsen. Sla met de grote rode hamer op de plaat en meet je krachten. Na het slaan zie je de score gelijk oplopen, laat jij de bel rinkelen?  Deze attractie is erg leuk met vrienden of familie. Trouwerij, jubileum, themafeest of op een evenement. Met een kermis attractie haal je leuke herinneringen naar boven of creëer je nieuwe herinneringen. Bij ons kun je de Kop van Jut huren! Wie van jullie is “King of the Hammer”?

Kop van Jut op te halen in Tilburg

Wij zijn gevestigd in Tilburg. De prijs van de Kop van Jut is op aanvraag. Stuur ons dus gerust jouw wensen door. We hebben alles voor een bijzonder moment. Haal het echte kermisgevoel naar jouw feest! Knipperende lichtjes, zoete suikerspinnen en ronddraaiende botsauto’s. Tover een glimlach op het gezicht bij iedereen. Naast deze leuke kermisattractie, hebben we nog veel meer nostalgische artikelen om het feest mee aan te kleden. Zoals onze nostalgisch verlichte kermisster, kermis orgel, botsauto’s, kermis boksbal en popcornmachines. Neem eens kijkje bij de kermisprops of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We hebben veel kennis en materiaal!

50 jaar is onderdeel van JB-Amusement is in 2005 opgericht door Jurgen Brants en is gevestigd in Tilburg. Service staat bij JB-Amusement zeer hoog in het vaandel. Tegenwoordig runnen Jurgen en Ineke Brants samen, met heel veel enthousiasme het bedrijf. Bekijk hieronder een filmpje om een indruk van ons bedrijf te krijgen.