Jarige Jet Sarah pop huren Tilburg

0.00

Artikelnummer: 114-1 Categorie:

Beschrijving

jarige jet jb-amusement tilburg
jarige jet 4 meter jb-amusement

Jarige Jet opblaasbare pop 4,0 meter

Wanneer er iemand jarig is, wordt die persoon wel eens ‘jarig jetje’ genoemd. Hoe toepasselijk is dan deze pop? Deze opblaasbare Jarige Jet Sarah pop is te gebruiken voor elke leeftijd maar ook om de 50 jarige in het zonnetje te zetten. Onze Jarige Jet komt uit een kado zetten en is met haar groene top en rode haar een opvallende verschijning. De jeugdige uitstraling doet het ook goed voor iemand die 30 is geworden maar ook zeker bij de 50-ers die nog volop in het leven staan. De hoogte van de pop is 4 meter en zal iedereen zien. Vervoer : Past in iedere auto middels handzame draagtas. Bijgeleverd : Blower (220 volt), spantouwen en grondharingen.

Ook is het mogelijk om een lamp erbij te huren die u in de pop kunt plaatsen zodat ze in de donkere uurtjes goed opvalt. Hier vragen we € 10 voor

Jarige Jet pop huren voor € 69,99,-

Op basis van 3 dagen: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. 1 dag extra huren € 7,50 Wie verras jij met deze spontane dame? Is de pop nog niet helemaal naar wens? Wij hebben ook andere Sarah poppen in ons assortiment. Ook kunt u ons altijd bellen bij vragen. De pop is op te halen in Tilburg. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.