Exclusieve bewegende pakken, de levende Abraham en Sarah!

0.00

Artikelnummer: 647fdd1f271a Categorie:

Beschrijving

Levende Abraham en Sarah!

Exclusieve bewegende pakken! Deze levende Abraham en Sarah pakken kunt u snel aantrekken (binnen 2 minuten assistentie is nodig). Deze pakken kunt u natuurlijk voor de meest uiteenlopende doeleinden  gebruiken. Deze pakken zijn uniek, ze trekken alle aandacht en stelen de show! Bekijk hier het filmpje!

Nieuw! Levende Abraham en Sarah!

“De verrassings Abraham of Sarah”

De Abraham of Sarah kan de jarige (natuurlijk lekker vroeg!) verrassen met een ontbijtje of een heerlijke taart. Voor de jarige kan deze feestdag – na zo’n verrassing – natuurlijk al niet meer stuk!

“De ontvangst Abraham of Sarah”

Ook kunt u de Abraham inzetten voor het ontvangen van uw gasten. Eenmaal bij het feestadres aangekomen kan de Abraham of de Sarah de gasten verwelkomen met champagne en een welkomstgroet… uw gasten zullen direct in de stemming zijn!

“De schrik Abraham of Sarah”

Wilt u uw feest iets spannender maken?.., zet dan de Abraham of Sarah in als schrikelement voor uw gasten. Telkens bij aankomst van nieuwe gasten wordt de Abraham ingezet van statisch naar levend.. en zullen de reeds aanwezige gasten al het nodige plezier beleven.

“De kantoor Abraham”

Als werkgever of collega’s kunt u natuurlijk de Abraham of Sarah ook inzetten op kantoor of werk. Verras de jarige met een taart en maak het voor hem of haar een werkdag om nooit te vergeten.

Een levende Abraham en Sarah pak huurt u al voor maar € 50,00 per dag, inclusief BTW.

U kunt het pak om 8.00 uur ophalen en het moet voor 22.00 uur weer terug zijn. Elke dag extra kost € 5,00