Dansende opblaasbare Abraham pop

0.00

Artikelnummer: 122-1 Categorie:

Beschrijving

Dansende opblaasbare Abraham pop met verlichting 3 meter

Uniek bij JB-Amusement de Dansende opblaasbare Abraham pop met verlichting. Deze poppen worden ook wel Skydancers genoemd. Met hun hoogte van 3 meter, bewegen ze allerlei kanten op. Het leuke van deze dansende Abraham is dat deze met verlichting is. Daarmee zijn de skydancers ook s’avonds een echte eye catcher. Naast dat pop beweegt, bewegen ook de armen ritmisch mee. De Skydancer kan op 3 verschillende standen blazen. Reserveer op tijd en voorkom teleurstelling. Deze Abraham mag u een dag voor het feest halen en een dag na het feest terugbrengen.

Deze Dansende opblaasbare Abraham pop kunt u huren voor 3 dagen voor € 54,99 per pop inclusief BTW

De pop is te huur op basis van 3 dagen: 1 dag de pop halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. Wij berekenen voor elke dag extra huur € 5,00. Let op de Skydancers kunnen wij niet opsturen, wel zijn de skydancers gemakkelijk in iedere auto te vervoeren. De skydancers zijn in een handzame draagtas verpakt, tevens de blower (220 volt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.

Naast deze dansende Abraham hebben wij ook nog andere skydancers in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Abraham Zittend op een Bierglas!