Abraham Schilder pop

0.00

Artikelnummer: 5b62cbff2083 Categorie:

Beschrijving

Deze Abraham Schilder pop is de ideale pop voor degene die altijd bezig is met zijn kwast om alles te schilderen of te witten. Trots op zijn vak deze schilder, dat is één ding dat zeker is! 50 jaar of ouder, met de juiste kwast blijf je jong! Juist voor deze vakman hebben we deze Opblaasbare Schilder pop in ons assortiment! Kortom wil je echt een unieke Abraham als verrassing? Met deze leuke pop van 4,5 meter moet dat zeker geen probleem zijn. De Schilder is helemaal in stijl; met overal, een verfkwast en en verfblik in zijn hand. Uiteraard met een groot 50 jaar embleem op zijn borst! Ook is het mogelijk om deze schilder met andere leeftijden te krijgen. Welke gepassioneerde vakman verras jij?

Abraham Schilder pop huren

De pop wordt compleet geleverd met blower, spantouwen en grondharingen.  De prijs is €69,99-. Dit is op basis van dag 1 halen dag 2 gebruiken op het feest en dag 3 terugbrengen. De schilder een dag extra huren? Geen probleem! Elke dag extra is  €10,-. We zijn gevestigd in Tilburg.

Ook hebben we vele andere abrahampoppen voor het feest van de 50 jarige! Denk bijvoorbeeld aan onze stoere Abraham trucker.