Abraham pop met hond

70.00

Artikelnummer: 2254-1-1-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Abraham pop met hond is perfect voor de jarige hondenliefhebber! Met een hoogte van maar liefst 4 meter is deze leuke opblaaspop niet te missen! Ideaal om de Abraham flink te verrassen en de hele buurt te laten weten wie er jarig is.

Is de Abraham een echte dierenvriend? Dan past deze grappige pop helemaal bij de jarige job. De lachende Abraham kijkt ietwat nerveus, omdat zijn stoere viervoeter lijkt te grommen. De pop draagt een rode ruitjesblouse en een spijkerbroek met bretels. Ook heeft de Abraham pop een snor en een bril. De pop wordt vergezeld door een coole, grijze hond met een rode halsband.

Abraham pop met hond huren?

Ze de Abraham in het zonnetje en huur deze pop nu! U kunt deze opblaaspop maar liefst 3 dagen huren voor slechts €70,-. Op dag 1 komt u de pop ophalen bij onze vestiging in Tilburg en kunt u hem opzetten. Op dag 2 gebruikt u de pop en op dag 3 brengt u hem weer terug. De opblaasbare pop is gemakkelijk te vervoeren en overal op te zetten. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (750 Watt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Naast deze unieke Abraham pop met hond hebben we nog veel meer opblaaspoppen! Toch op zoek naar net iets anders, of is de jarige geen hondenliefhebber? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen! Naast verschillende Abraham poppen hebben wij ook leuke Sarah poppen.