Abraham pop met camera

70.00

Artikelnummer: 2254-1-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Ken je een fotograaf die binnenkort Abraham wordt? Huur dan deze Abraham pop met camera! Zo verras je de jarige fotograaf op een leuke manier! De 4 meter hoge Abraham pop met camera is perfect om de buurt te laten weten dat er een fotograaf 50 is geworden.

Is de jarige job graag met fotografie bezig? Deze Abraham pop ziet er picture perfect uit! De flitsende pop is actief op zoek naar het perfecte plaatje. Abraham zit op één knie en kijkt lachend door de zoeker van de camera. Klaar om weer iets moois te fotograferen! De pop draagt op zijn rug een tas met extra lenzen, want deze creatieve fotograaf is op alles voorbereid!

Abraham pop met camera huren?

Verras de jarige fotograaf en huur deze pop nu! U kunt deze opblaaspop maar liefst 3 dagen huren voor slechts €70,-. Op dag 1 komt u de pop ophalen bij onze vestiging in Tilburg en kunt u hem opzetten. Op dag 2 gebruikt u de pop en op dag 3 brengt u hem weer terug. De opblaasbare pop is gemakkelijk te vervoeren en overal op te zetten. Bij onze opblaaspoppen wordt een blower (750 Watt), spantouwen en grondharingen meegeleverd.

Naast deze unieke Sarah pop met camera hebben we nog veel meer opblaaspoppen! Zoekt u net iets anders, of is fotograferen niet de grootste hobby van de Sarah? Neem dan eens een kijkje bij onze andere opblaaspoppen! Naast verschillende Abraham poppen hebben wij ook leuke Sarah poppen.