Abraham Looppakken

0.00

Artikelnummer: 94-1 Categorie:

Beschrijving

Abraham Looppakken

Abraham looppakken huren? JB-Amusement heeft exclusieve bewegende pakken deze pakken kunt u snel aantrekken (binnen 2 minuten assistentie is nodig) die u natuurlijk voor de meest uiteenlopende doeleinden kunt gebruiken, deze pakken zijn uniek trekken alle aandacht en stelen de show!

“De verrassings Abraham “ De Abraham kan de jarige (natuurlijk lekker vroeg!) verrassen met een ontbijtje of een heerlijke taart. Voor de jarige kan deze feestdag – na zo’n verrassing – natuurlijk al niet meer stuk!

“De ontvangst Abraham” Ook kunt u de Abraham inzetten voor het ontvangen van uw gasten. Eenmaal bij het feestadres aangekomen kan de Abraham de gasten verwelkomen met champagne en een welkomstgroet… uw gasten zullen direct in de stemming zijn!

“De schrik Abraham” Wilt u uw feest iets spannender maken?.., zet dan de Abraham in als schrikelement voor uw gasten. Telkens bij aankomst van nieuwe gasten wordt de Abraham ingezet van statisch naar levend.. en zullen de reeds aanwezige gasten al het nodige plezier beleven.

“De kantoor Abraham” Als werkgever of collega’s kunt u natuurlijk de Abraham ook inzetten op kantoor of werk. Verras de jarige met een taart en maak het voor hem of haar een werkdag om nooit te vergeten.

De abraham looppakken zijn te huur voor € 49,99

U kunt bij ons de Abraham looppakken huren voor €49,99. Dit is op basis van 3 dagen: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. De abraham looppakken een extra dag huren? Dit kan! U kunt de pakken voor € 5,00 per dag extra huren.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.