Abraham Champagnefles 4,5 meter

0.00

Artikelnummer: 50-2 Categorie:

Beschrijving

Abraham Champagnefles 4,5 meter

Deze grote Abraham Champagnefles is een keer iets anders als je Abraham wordt! Champagne is onlosmakelijk verbonden met feest. Kortom valt er iets te vieren? Het feest is niet compleet zonder een aantal proostende glazen gevuld met champagne! Wie is die bruisende persoonlijkheid waar dit perfect bij past? Deze vrolijke fles voor de deur is maar liefst 4,5 meter! Kortom de hele buurt zal weten dat er iets te vieren is.

25, 30, 50 jaar… de fles kan voorzien worden van diverse leeftijden. Geen verjaardag maar geslaagd of een jubileum? Ook dan is de Champagnefles een perfecte eyecatcher! Wat de gelegenheid ook is, laat die bubbels maar komen!

Abraham Champagnefles huren voor slechts € 59,99

De Opblaasbare Champagne fles is te huur op basis van 3 dagen: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. De opblaasbare fles 1 dag extra huren kan ook voor € 5,00. We zijn gevestigd in Tilburg en hier is dan ook de fles af te halen. Vervoer : Past in iedere auto middels handzame draagtas. Bijgeleverd : Blower (220 volt), spantouwen en grondharingen.

“Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”.