Abraham pop in botsauto

70.00

Beschrijving

Lekker bumperen! Ken jij een brokkenpiloot die straks 50 jaar wordt? Dan hebben wij daar de perfecte pop voor! Huur de Abraham botsauto en tover een lach op het gezicht van de hele buurt. Deze opblaaspop is wel 2 meter lang en heeft een doorsnede van 1.20 meter.

De pop heeft een grappig, vrolijk hoofd dat boven de botsauto uitsteekt. De botsauto is een opvallende blauw, rode auto met een groot oranje waarschuwingslicht. Klaar om te botsen en te bumperen!

Abraham botsauto huren?

U kunt deze opblaasbare botsauto voor € 65,- maar liefst 3 dagen huren. Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen en op kan zetten, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop weer komt terug brengen. De opblaasbare botsauto is niet groot of zwaar en is dus redelijk makkelijk te vervoeren. Daarom is de opblaasbare botsauto altijd en overal gemakkelijk op te zetten en te vervoeren. We zijn gevestigd in Tilburg en de Abraham botsauto is gemakkelijk in de auto te vervoeren.

Naast deze unieke Abraham botsauto hebben we nog veel meer unieke Abraham poppen. Ga bijvoorbeeld voor de lekker foute Abraham ordinair of voor de Abraham op scootmobiel voor de op scootmobiel scheurende Abraham.