Abraham Bier Baby

0.00

Artikelnummer: b4fea6f7fde5 Categorie:

Beschrijving

Burp..! Deze opblaasbare Abraham Bier Baby is voor de “jonge” Abraham die zich af en toe nog steeds als een kind gedraagt en jarig is.  In zijn ene hand houdt hij een flesje bier met speen vast. In zijn andere hand een lekker stuk pizza. De pop is te verlichten van binnenuit, gegarandeerd dus dat deze grote jarige baby goed in de spotlights zal staan.

Op de slabber staat de tekst “Alweer ..jaar maar nog steeds niet volwassen.”

Voor wie is deze tekst heel toepasselijk?! De leeftijd is vrij invulbaar. Naast dat deze pop leuk is voor iemand die 50 jaar wordt, kan deze pop ook zeer leuk zijn als uw kind 25 jaar wordt en zich af en toe nog steeds als een kind gedraagt. Welke jarige is nog jong van geest en kan deze pop wel waarderen? Het is in ieder geval iets heel anders dan de standaard Abraham poppen. Deze opblaasbare baby is 3 meter hoog. Vervoer : Past in iedere auto middels handzame draagtas. Bijgeleverd : Blower (220 volt), spantouwen en grondharingen.

De Abraham Bier Baby pop huren?

Deze grote baby is te huur voor € 69,99,- . Op basis van 3 dagen: 1 dag halen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen. Elke dag extra kost € 7,50. “Wij vragen geen borg, maar rekenen wel op uw goede zorg en een kopie van een geldig legitimatie bewijs”. Ook leuk voor de Sarah in uw leven die zich nog steeds als een baby gedraagt.