50 jaar Abraham pop Hipster

70.00

Artikelnummer: 2243 Categorie:

Beschrijving

Deze Abraham pop Hipster is helemaal voor de 50 jarige van nu! Hij doet niet mee aan trends en trekt zich niks aan van de ‘mainstream’. Zelf vindt hij zich dan ook absoluut niet een hipster, maar ondertussen wordt hij door iedereen om hem heen wel zo gezien! Tijd dat we deze man eens goed uitvergroten! Onze unieke opblaasbare poppen collectie is met deze hippe gast uitgebreid! Deze pop is voor de man die zich net wat hipper gedraagt en voelt dan zijn leeftijd! Onze Midlife Abraham is de nieuwste blikvanger met maar liefst een hoogte van 4 meter. Met zijn strakke blauwe skinny jeans, bretels, classic patta’s en snelle planga (straattaal voor bril) steelt hij de show. Deze gast laat het feestje niet onvoorzien voorbij gaan. Alternatieve muziek kan hij goed waarderen. Net als een lekker sterk kopje koffie in een hippe koffietent 😉

50 jaar Abraham Pop Hipster huren?

De pop is te huur voor €70,- op basis van 3 dagen. Dit houdt in dat je op dag 1 de pop komt halen, dag 2 de pop gebruikt en dag 3 de pop weer komt terug brengen. De pop is van verschillende leeftijden te voorzien. Omdat deze pop maar een gewicht van 14KG heeft is deze altijd en overal gemakkelijk op te zetten en te vervoeren. We zijn gevestigd in Tilburg en de abraham pop, past gemakkelijk in de auto.

Naast deze unieke Abraham pop Hipster hebben we nog veel meer! Heeft de man wel de bekende baard, maar voldoet hij niet aan het hipster plaatje? Neem dan eens een kijkje bij onze stoere Abraham Trucker. Deze Abraham heeft naast de bekende baard een tanktop aan zodat iedereen zijn tribal tatoeages kan bewonderen. Daarbij tilt deze krachtpatser een grote band op, om zijn krachten te meten. Ligt de kracht van de jarige niet in het fysieke? Ook dan hebben we een leuke alternatief. Voor de echte muziekliefhebbers onder ons hebben we ook een Abraham pop met gitaar! Zo kan het nieuwe levensjaar muzikaal ingeluid geworden!