50 jaar Sarah Rollator pop

70.00

Beschrijving

50 jaar Sarah Rollator pop

50 jaar = feest! Zet de rollator maar klaar, deze ouwe tante is 50 jaar! De 50 jaar Sarah Rollator pop is de perfecte verrassing voor het “omaatje” of “ouwe tante” die 50 jaar is geworden. Nu ben je met 50 jaar echt nog niet oud, maar des te leuker is het om hier iemand mee de gek aan te steken. Zo zet je de jarige Sarah even goed in het zonnetje en laat je deze bijzondere dag niet zomaar voorbij gaan. Deze vrolijke dame staat achter een grote opblaasbare rollator met een grote vriendelijke glimlach. Om te proosten op haar verjaardag heeft ze de wijn al klaar staan op haar rollator!

De leeftijd wordt met een embleem op de blauwe jurk geplakt. Naast 50 jaar kan er dus ook 30, 40 of 60 jaar opkomen. De opblaasbare pop is 4,5 meter hoog. Van grote afstand is ze dus goed te bewonderen. Iedereen zal weten dat er wat te vieren valt! Dit is de verrassing voor iedere jarige vrouw en een geweldige herinnering aan een bijzonder moment! Deze opblaasbare Sarah pop wordt compleet geleverd met blower en is in elke auto te vervoeren. Spantouwen zijn aan pop bevestigd en grondharingen zitten er ook bij. Zo kunt u gemakkelijk zelf deze pop in een paar minuten opzetten.

50 jaar Sarah Rollator pop huren

De prijs om deze pop met rollator te huren is €70,-. Dit is op basis van dag 1 halen, dag 2 gebruiken op het feest en dag 3 terugbrengen. De pop een dag extra huren? Geen probleem! Elke dag extra is €10,-. We zijn met onze zaak gevestigd in Tilburg. Naast deze grappige vrouw met rollator verhuren we nog veel meer Sarah poppen. Bijvoorbeeld onze opblaasbare ouwe taart. Of ga voor de grappige verlichte oude doos. Naast deze leuke Sarah poppen hebben we ook een Abraham Rollator pop te huur! Ook kunnen we diverse andere feestartikelen zoals vlaggetjes en tuinborden verzorgen. Kortom alles voor een geslaagde dag!